Mitassist.dk drives af Center for Digital Pædagogik (CfDP). 

Persondata
Når det er nødvendigt, behandler CfDP personoplysninger om dig som bruger. CfDP gør alt for at beskytte dine oplysninger, så du kan være anonym på sitet. Vi sletter naturligvis alle oplysninger, når vi ikke skal bruge dem længere.

Hvis du ønsker at få indsigt i dine egne personoplysninger, vil du tilbagekalde dit samtykke, eller ønsker du at få slettet noget om dig selv, kan det ske ved at skrive til gdpr@cfdp.dk

I CfDP behandler vi dine personoplysninger, dels efter den gældende EU persondataforordning, og dels efter den danske persondatalov. 
Vores persondatapolitik gælder for samtlige oplysninger, du giver til os, og dem, vi indsamler om dig. Hvis du vil læse mere specifikt om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger, og hvor længe vi opbevarer oplysninger om dig (m.m.), er det uddybet i vores persondatapolitik.
Du kan læse CfDPs fulde persondatapolitik her.

Cookies
CfDP indsamler også oplysninger via cookies. Cookies er små stykker data om din brug af sitet. En cookie er en lille tekstfil, der sendes fra vores server til din browser og lagres på din computers harddisk eller dit mobile device. Cookies indsamles for at gøre oplevelsen bedre på vores hjemmeside. 

Man kan til enhver tid give give og tilbagekalde sin cookie-accept ved at besøge vores cookieside, der kan tilgås via footer-menuen.

Vær opmærksom på, at enkelte funktionaliteter ikke fungerer, hvis du slår cookies fra.

Senest opdateret 18. marts 2020