Blog

Cybermobning - Mobber du på sociale medier?

Cybermobning, online-mobning, net-mobning, mobning på sociale medier. Det er alt sammen, det samme. Måske har du oplevet det, eller oplever det lige nu. Cybermobning bliver mere og mere normalt. Og sådan skal det da ikke være!

Der bliver gjort rigtig meget for at stoppe mobning i virkeligheden, f.eks. mobning i skolen eller på arbejdspladser. Det er rigtig godt. Ingen har fortjent at blive mobbet.

Sommersjov

Går I også og keder jer her i sommerferien? Der er ikke meget "sommerferie" over denne her ferie, med sådan et vejr Danmark har, men så er det godt der er andre ting man kan lave, hvis man gå rundt og ikke har så meget at give sig til!
 
Her er nogle forslag til alternative aktiviteter i sin sommerferie:
Lægge puslespil - Dette er en god måde at koble af på og bare slappe af 
Lytte til noget musik - Høre de nyeste hits i radioen eller på youtube

Ved du, at dine forældre ikke må slå?

I år er det 20 år siden at det blev forbudt for forældre at slå deres børn. Hverken slå, skubbe, ruske, sparke, tage kvælertag, give lussinger - det er alt sammen forbudt.  

Men selvom at det er det er 20 år siden, at loven trådte i kraft, er der fortsat mange børn, der bliver slået. En spørgskema fra 2016 viste, at 17 % af eleverne i 8. klasse havde været udsat for fysisk vold inden for det seneste år fra mindst en af deres forælder. 

Selvom det har været ulovligt at slå sine børn i mange år, sker det desværre stadigvæk at mange oplever vold hjemme.

Sider

Abonnér på RSS - blogs