MitAssist er en hjemmeside for unge drenge og fyre, som består af spørgsmål og svar omkring sundhed & sygdom, familie & forhold og job & uddannelse. Vi har bygget hjemmesiden til dig, der ikke gider så meget pis, men som bare vil have nogle gode svar. Det er dig, der stiller spørgsmålene, det er også dig der svarer de andre. Intet emne er for stort, intet for småt.

Opret bruger

Hvorfor er MitAssist ikke som de andre danske rådgivninger og debatfora?

Måske fordi vi gør tingene lidt anderledes:

Du stiller et spørgsmål, du får et assist

Et assist er et svar, som hjælper dig fremad, et svar som hjælper dig i mål. Når du giver et assist, deler du ud af din erfaring og hjælper andre drenge fremad.

Du får assists fra dine jævnaldrende og fra coaches

Du vælger selv om du vil have vores coaches til at give et assist med. De er voksne med egen livserfaring, som siger hvad de mener. (Coachen giver sit assist indenfor 7 dage) Se vores coaches her.

Du får anerkendelse for din erfaring

Dit assist har værdi for andre. På MitAssist får du at vide, når andre har kunnet bruge din erfaring, når både læsere og spørgsmålsstillere giver dig point for dine gode assists.

Du bestemmer selv hvornår du har fået assists nok

Du lukker selv dit spørgsmål ned når du synes du har fået de assists du har brug for, for at kunne komme videre. Når du markerer dit spørgsmål som Løst kan andre brugere ikke give flere assists.

Opret bruger