Bange for zombier sygdomme

Okay okay

Det her lyder dumt, men for nylig er jeg virkelig blevet bange for zombier, pga en sydom der rammer rå dyr og sådan i USA jeg er bange for at folk bliver til zombier og at jeg mister alt og alle og dør selv. Jeg vil ik have svar som ahh bare træn og sådan jeg er virkelig bekymret og min angst er igennem taget. Det har gået mig på i omkring en måned og det rammer mit personlige liv... sygdommen hedder cwd også kaldet zombie deer og det den gør er egentlig bare kogalskab for rådyr og sådan... ved ikke hvorfor men det gør mig bare mega bange, jeg tjekker nyheder 24/7og er bange nærmest konstant please hjælp

1 assist
Smokey har bedt om assist fra coach Alex Alexs billede
1 Answer

1
0

Hej Smokey

Jeg synes egentlig ikke det lyder så dumt. Da kogalskab var størst i England var der tusindvis af danskere der nægtede at spise oksekød, i frygt for at blive syge. 

Men fakta er at man ikke ved, om ZombieDeer sygdommen kan overføres til mennesker. Selv hvis den kan, så ved man ikke hvordan sådan en sygdom ville udvikle sig i mennesker? 

Jeg er sikker på der er adskillige tusinde andre sygdomme og ulykker du har større risiko for at blive ramt af. ( ja undskyld, at jeg beroliger dig med død og ulykke) ZombieDeer er ikke en overhængende fare. 

Men som sagt, kan man jo sagtens blive bekymret alligevel. Problemet er hvis bekymring bliver til angst, og det pludselig kommer til at fylde hele din hverdag. Og sådan lyder det som om du har det lige nu. 

Derfor synes jeg du skal overveje at snakke med din læge, om dine tanker. Angst er ikke rationel eller logisk, og derfor er det helt ligegyldigt om det lige er ZombieDeer, Edderkopper eller noget helt tredje du er angst for. Det afgørende er at du går med tanker der fylder mere end de bør, for at du kan have en helt normal og god hverdag. 

Så ring til din læge, og snak fortæl at du har brug for noget hjælp, fordi de her tanker begynder at fylde for meget. 

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet